Bennie behaald weer een beker

Afgelopen zondag was weer de jaarlijkse Crazy Race op de ijsbaan van Termunten. Net als afgelopen jaar was Bennie met de (rode) Astra afgereisd naar de andere kant van Groningen om zijn geluk te beproeven in de Vrije Standaard klasse.   Op het allerlaatste moment begon het bloed bij Bennie weer te kruipen waar het niet gaan kan en werd in allereil op de late zaterdagavond de auto nog klaar gemaakt. In alle vroegte reisden Jasper en Bennie af richting Termunten, de auto ram volgepakt, want bij deze cross kun je de bus en aanhanger niet meenemen het rennerskwartier op.

Het rennerskwartier was ook dit jaar maar net groot genoeg voor alle rijders, wat dus betekende dat elke klasse meer dan vol was.   Bennie stond aan de start met namen als Patrick en Dennis Sintebin, Jan Douwe vd Veen, Peter Visser, Cees Commendeur en Cok Maazereuw, dat zijn niet de minste namen dus werd er geen rekening gehouden met een finale plaats. Toch wist Bennie, met wat geluk natuurlijk, de finale te halen. Ook hier had hij weer wat geluk en wist na een rode vlag situatie toch keurig 6e te worden van de 12 finalisten, met een auto die technisch niet helemaal ok was qua wegligging.   Al met al weer een bekertje bij, dit beloofd wat voor de rest van het seizoen…!! Binnenkort een video van de finale manche!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>