Feestavond 2012

Het hele team heeft zaterdag genoten van een geweldig gezellige feestavond, we willen daarom ook iedereen bedanken die langs is geweest!! De foto’s gemaakt door CrozzMedia oftewel Joris Kammenga staan inmiddels online in het fotoalbum, en er zal nog een 2e deel verschijnen.

Wel moeten we natuurlijk in het bijzonder Klaas Boneschansker bedanken (die er zelf helaas niet bij kon zijn), zonder hem hadden we dit nooit kunnen doen. Wie we daarbij ook zeker niet mogen vergeten is Piet Bijsterveld van PB SYSTEMS, licht en geluid die altijd voor ons klaar staat als er lawaai moet komen. Super bedankt!!

Ook het Sappemeerster Duo bedankt voor het geweldige optreden. Graag iedereen tot ziens op 1 van onze volgende activiteiten, of natuurlijk op of langs de baan in 2013!! Wij gaan komende vrijdag met z’n allen de beker van Bennie nog ophalen tijdens de huldiging van de kampioenen van de NNCRO in Garmerwolde. En natuurlijk 2012 afsluiten op 29 December tijdens de oliebollenrace bij de ASE in Emmen. Bennie, Marco en Stefan zullen dan hun best doen een auto af te schrijven in 1 dag tijdens de bangerstox race.

Nogmaals: Iedereen super bedankt die op welke manier dan ook bijgedragen heeft aan het slagen van dit seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>